Spóroljon pénzt, spóroljon energiát!

,,A különbség a között, amit megteszünk, és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.” (Mahatma Gandhi)

Miért velünk?

Cégünk komplex energia megtakarítási megoldásokat kínál

Kis-és nagykereskedés - Tervezés - Kivitelezés - Tanácsadás


Miért érdemes minket választania?

  1. Átfogó energetikai szakértelemmel és több mint 20 éves tapasztalattal állunk rendelkezésére az Önnek fontos területeken, beleértve az épületgépészet, az építészet, a villamosság és a megújuló energiák területét is.

  2. Komplex energetikai szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a kivitelezésig, a szükséges és sokszor bonyolult hatósági engedélyeztetési folyamattal együtt.

  3. Finanszírozási, pályázati kérdésekben is segítségére leszünk.

  4. Megbízható garanciákkal és referenciákkal rendelkezünk a lakossági projektek mellett az ipari méretű rendszerek területén is.

  5. Kimagasló ár-érték arányú termékeket és szolgáltatásokat kínálunk tényleges garanciával.

 

Azon kevés hazai energetikai tervező-kivitelező cégek közé tartozunk, akik teljeskörű energia megtakarítási megoldásokat kínálnak. Olyan műszaki megoldásokat biztosítunk ügyfeleink számára, amelyekre bátran vállalunk garanciát. Konkrét megtérülést ígérünk, és amit ígérünk, azt el is érjük. És mi nem ígérünk keveset. Átlagosan 40%-os megtakarítást tudunk garantálni, de vannak olyan területek, ahol ez a szám a 80%-ot is eléri.

Hogyan tudunk ilyen magas megtakarítást garantálni?

Sok más céggel ellentétben mi nem köteleződünk el egyetlen gyártó felé, hanem az igényeknek megfelelően választjuk ki azokat a külföldi gyártókat és technológia szolgáltatókat, akik az energia megtakarítás területén kiemelkedő színvonalú megoldásokkal rendelkeznek (bizonyítják ezt a nemzetközi energetikai díjak is).

Hogyan dolgozunk?

A közös munka helyszíni energetikai felméréssel kezdődik, amit ingyenesen biztosítunk az Ön számára*. A felmérés során megvizsgáljuk azt a területet, ahol megtakarítást szeretnének elérni, azaz felmérjük a jelenlegi fűtési vagy világítási rendszert, a hozzájuk kapcsolódó fogyasztást, és az esetleges irányítási rendszereket. Ezután dolgozzuk ki azt a megoldást, amivel a legmagasabb energia megtakarítás érhető el. A megtérülés-számítás és a kivitelezési tervek elkészítése, majd jóváhagyása után érkezik el a kivitelezési szakasz, vagyis beüzemeljük a kiválasztott energetikai megoldásokat.

További információk és ajánlatkérés: +3620 925 5741


INGYENES helyszíni felmérés és tanácsadás Dunakeszi, Göd, Vác, Sződliget, Veresegyháza, Fót, Csomád területén és a környező kisebb településeken 10km-es körzetben. Egyéb településeken a felmérés díját az utazási költség határozza meg, amely távolságtól függetlenül 240 Ft / km. Rendelés esetén ezt a díjat levonjuk a végösszegből!